Velkommen til MyNorDan

Registrer ditt produkt fra NorDan, få utvidet garanti og 6 mnd. gratis prøveperiode på NorDan Connect og en rekke andre fordeler.

Hele 10 års ruteknusegaranti!

Garantien vil fungere på alle dine NorDan-vinduer som tilhører en bolig du eier. Garantien er gjeldene fra dato vinduene er nye, eller levert fra butikk eller lager

Hva får jeg i MyNorDan?

Når du registrerer deg i MyNorDan får du først og fremst en utvidet ruteknusegaranti på dine vinduer fra NorDan. Registreringen er gratis og du vil i tillegg få en rekke fordeler og tilgang på tjenester som kun tilbys i MyNorDan. Her er noen av fordelene:

  • Utvidet 10 års ruteknusegaranti
  • 6 mnd. gratis NorDan Connect
  • Gavekort på torn.no
  • Velkomstgave
  • 10 % rabatt på reservedeler
  • 10 % på Sonos Move

Inkl. gratis 6 mnd. prøveperiode på NorDan Connect

NorDan Connect kobler enkelt sammen hele huset slik at du kan administrere alle de viktigste delene i ditt hus i en og samme app. Dette inkluderer brann og tyverialarm, strømstyring, låser m.m.

Vi gir et bidrag til Redd Barna for alle som registrerer seg i MyNorDan

Med din registrering i MyNorDan gjør du også en forskjell for andre. NorDan Gruppen er Redd Barna hovedsamarbeidspartner og gir bidrag til utviklingsprosjekter over hele verden med fokus på utdanning.

Produkter og tjenester i MyNorDan

For at du skal på best måte lykkes med ditt boligprosjekt, har vi skreddersydd en rekke nyttige produkter og tjenester.

Mindre energikostnader. Bør du bytte vindusglass?

Se om du bør bytte til bedre glass i dine eksisterende vinduer. En av de største energitapene i mange hus, er vindu som ikke isolerer nok. Sjekk om det er smart å bytte til moderne isolerte vindusglass.

Å handle bærekraftig er lønnsomt. Få rabatt på overskudds- materiell

I MyNorDan kan du bestille nye, ubrukte NorDan-varer til kraftig redusert pris. Dette er varer som enten har vært feilbestilt, eller som ikke har passet til formålet det er produsert for.

Å handle bærekraftig er lønnsomt. Få rabatt på overskudds- materiell

I MyNorDan kan du bestille nye, ubrukte NorDan-varer til kraftig redusert pris. Dette er varer som enten har vært feilbestilt, eller som ikke har passet til formålet det er produsert for.

Gå ikke glipp av din velkomstgave

Forleng levetiden på dine vinduer og dører. Nå gir vi et gratis vedlikeholdssett til dører og vinduer når du registrer deg i MyNorDan. På Min side finner du rabattkoden du kan bruke i nettbutikken.

Vi gir et bidrag til Redd Barna for alle som registrerer seg i MyNorDan


Med din registrering i MyNorDan gjør du også en forskjell for andre. NorDan Gruppen er Redd Barna hovedsamarbeidspartner og gir bidrag til utviklingsprosjekter over hele verden med fokus på utdanning.

Bestill 6 måneder gratis prøveperiode på NorDan Connect her

NorDan har markedets mest komplette løsninger for å få dine vinduer og dører til å samhandle med hjemmets øvrige funksjoner. Sammen med våre servicepartnere kan du enkelt koble sammen det du ønsker skal samhandle. Ønsker du løsninger som kan bidra til økt komfort og energisparing har vi partnere som kan hjelpe rundt i hele landet.

10 % på Sonos Move

Den holdbare, batteridrevne smarthøyttaleren for lytting utendørs og innendørs. Få briljant lyd hvor som helst med Move, som er vannbestandig og tåler all slags vær. Styr den med stemmen, Sonos-appen eller Apple AirPlay 2 hjemme, og strøm via Bluetooth når Wi-Fi ikke er tilgjengelig.

Få 10% på alle reservedeler

Trenger du en ny vrider, låsekasse eller lignende har vi en nettbutikk med en rekke reservedeler som vi kan sende omgående fra våre lagere.

Som registrert i MyNorDan har du utvidet 10 års ruteknusegaranti

NorDan utvider sin 5 års ruteknusegaranti til 10 år for alle som er registrert i MyNorDan.

Tips til en mer energieffektiv bolig

Planleggingen av vinduer og dører er noe av det viktigste en gjør i et bygg. Det berører husets mest sentrale temaer som oppvarming, kjøling, sikkerhet, design og funksjon. Vi har fagkyndige fagfolk i hele landet som er klar til å hjelpe deg med dine spørsmål. Bestill en direkte veiledning her.

Slik vedlikeholder du dine dører og vinduer

Verdien av å jevnt vedlikeholde dine vindu og dører er stor, hvor kostnadene ved å måtte bytte ut vindu eller dører er betydelige. Rengjør og vedlikeholde produktene riktig og produktene vil vare lenge.

Øk verdien på din bolig med å opptjene rabatt på dine investeringer

Som registrert i MyNorDan kan du opptjene deg en rabatt hos NorDan. Denne rabatten kan du bruke for å oppgradere din bolig, eller videreføre til ny eier av huset.

Bli en NorDan ambassadør

Som ambassadør av MyNorDan får du ekstra rabatt på en rekke produkter. Samtidig er du den første som blir informert om nyheter og events. En gang i året har vi også sammen med våre ambassadører en sosial fjelltur kombinert med fabrikkbesøk på Moi. Klikk for å lese om hvordan du enkelt blir en ambassadør.

Vedlikeholdssett med NorDan polish og NorDan smøreolje

I vedlikeholdsettet følger bonevoks til ytterdører og olje til vinduer. Med jevnlig vedlikehold bevares ytterdører og vinduer mot slitasje og skade fra UV-stråling, vær og vind, og levetiden forlenges.

Vårt kundeløfte

Behovene er mange og komplekse. NorDan er opptatt av å levere kvalitetsprodukter skreddersydd til dine behov. Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge.

En litt grønnere hverdag for hvert medlem i MyNorDan

Vårt fokus på bærekraft går gjennom hele vår næringskjede og vi jobber kontinuerlig med vårt totale klimaavtrykk. MyNorDan har minimal påvirkning på miljøet, men vi har forpliktet oss til å kjøpe en CO2 klimakvote for hver som registrerer seg i MyNorDan.

MyNorDan