Utvidet 10 års ruteknusegaranti

Når du registrerer deg som bruker i MyNorDan, utvides din ruteknusegaranti med 5 år. Du får dermed 10 års garanti som skyldes hendelige uhell etter montering. Se øvrige vilkår for standard ruteknusegaranti.

Ønsker du informasjon eller behov for å melde skade, kontakt kundeservice her

Markedets beste garantiordning

10 års ruteknusegaranti

5 år (Standard)
Vi erstatter knust glass de fem første årene etter at vinduet er montert hvis uhellet skyldes uhell etter montering. Dette gjelder for våre private kunder.

10 år (Med MyNorDan)

Dersom du er registrert i MyNorDan har du automatisk 10 års ruteknusegaranti

10 års produktgaranti for GreenTech-produkter

10 år
Vi gir deg 10 års produktgaranti på Svanemerkede vinduer, skyvedører og balkongdører så lenge du har fulgt våre anvisninger om montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk. Garantien er begrenset til å gjelde erstatningsproduktet.

20 års garanti for produkter i tre mot sopp og råte

20 år
Vi gir deg 20 års garanti mot sopp- og råteangrep på vinduer, skyvedører og balkongdører i tre med NTech-standard så lenge du har fulgt våre anvisninger om montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk. Garantien er begrenset til å gjelde erstatningsproduktet.

30 års garanti for aluminiumsbekledde produkter mot sopp og råte

30 år
Vi gir deg 30 års garanti mot sopp- og råteangrep på aluminiumsbekledde vinduer, skyvedører og balkongdører med NTech-standard så lenge du har fulgt våre anvisninger om montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk. Garantien er begrenset til å gjelde erstatningsproduktet.

40 år forventet levetid for produkter i tre

40 år
Vi forventer at vinduer, skyvedører og balkongdører i tre med NTech-standard har en levetid på 40 år. Levetiden er forutsatt rett montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.

60 år forventet levetid for aluminiumsbekledde produkter

60 år
Vi forventer at aluminiumsbekledde vinduer, skyvedører og balkongdører med NTech-standard har en levetid på 60 år, forutsatt rett montering, overflatebehandling, vedlikehold og bruk.

MyNorDan