En viktig investering – og vinduer og dører skal jobbe på lag med huset stil

Om du kjøper et nytt hus eller om du har et renoveringsprosjekt, er vinduer og dører en stor investering som du skal ha i mange år fremover.

Designet på vinduer og dører kan spille på lag med husets interiør, og gi et enhetlig uttrykk til husets stil/ hvordan du vil at huset skal fremstå. Det beste er at du ikke må velge design på vinduer på bekostning av kvalitet og gode, funksjonelle løsninger.

Så om du har et hus som er moderne eller tradisjonelt, funkishus eller herskapelig, kan du finne det som gir ditt hus et designmessig løft. (Se gjerne Mesterhus sin beskrivelse om de ulike hustypene – kanskje en måte å visuelt legge opp til under fanen design i kundeklubben?)

Vinduer og dører er, ved siden av å være funksjonelle, viktige til å skape og understreke resten av husets uttrykk. Her kan du boltre deg i mange muligheter, alt etter om du har et hus som har klassisk og herskapelig, moderne, funkis eller tradisjonell stil.

For et klassisk og herskapelig hus er du kanskje opptatt av detaljer som tradisjonelle vinduer med sprosser og klassisk dør? Har du et moderne eller funkishuset og vil ha etter rent uttrykk/ stram stil – du leter kanskje sågar etter løsninger som gir det et så stramt uttrykk som mulig? Har du et tradisjonelt hus, vil du kanskje ha de kjente løsningene og utseendet på vinduer og dører?

MyNorDan