Finn en dør som passer ditt hjem

Her presenterer vi fem forskjellige dørserier med varierende uttrykk og unike designelementer. Modellene spenner mellom 70-talls retro og nyfunkis fra vår tids minimalistiske formspråk, til visjonære fremtidige dørklassikere.

NorDan gir deg en av markedets største utvalg av ytterdører. Dørene har noen av markedets sikreste og mest holdbare konstruksjoner. De oppfyller alle sikkerhetskrav og kan enkelt oppgraderes til en full smartdør som snakker med resten av huset.

Nytt og toneangivende – lekende mønster og linjer
NorDan har utvidet den populære Dynamikkserien med fem nye modeller. Hver dør har sin egen personlighet med lekende mønster og linjer. Dynamikk er for deg som ønsker en ytterdør utenom det vanlige. En dør med eget velkommen-uttrykk. Du kan også få døren i din spesielle favorittfarge om det er ønskelig.

Geometriske former og skaper spenning i det ytre
Dette er dører for deg som liker rene linjer og plane flater.
Galleri er vår moderne og tidløse dør-serie. Her bryter glasspartier i geometriske former og skaper spenning i det ytre. Galleri kan med fordel males i sterke aksentfarger. De rene linjene gjør at modellene passer til mange forskjellige fasader og miljøer.

For deg som setter pris på et renere design
Visjon er en dørserie som med et subtilt og elegant formspråk viser veien inn i fremtiden. Dette er dører for deg som setter pris på det lille i det store. Her har dørbladene fått mindre symmetriske glasspartier, og visse modeller har spennende dekorlister i aluminium. For ekstra holdbarhet og fuktbeskyttelse kan dørene få en sparkeplate som tilvalg. Meget populære dørmodeller som har funnet seg til rette i både nye og eldre hus.

Dører for deg som elsker vakre detaljer
Vår klassiske serie Harmoni kjennetegnes av vakre speildører som er omsorgsfullt formet etter tradisjonelle forbilder. Her er det kunnskaper om gedigent håndverk som gjelder, i hver dør og i hver detalj. Alle dører kan leveres som dobbeltdører med eller uten glass. Hvit som standard, valgfri farge som tilleggsvalg.

30 forskjellige design – dører for deg som har et forhold til design
Favoritt ytterdører passer til de fleste hustyper, både tradisjonelle og moderne. Denne serien rommer både speildører av litt nyere snitt, med eller uten glass og sprosser, og dører med enklere formspråk. Favoritt er en annen storselger, og en klassiker. Like populær i nord som i sør. Hvit er standard, egen farge er tilleggsvalg.

Ytterdører skreddersydd for norske forhold
Dørene i Horisont-serien bærer stolt navnene til norske lakseelver. Med sin robuste konstruksjon og ekstreme ytelse er dørene et naturlig valg for spesielt utsatte miljøer og ekstremvær. Horisont-dørene er spesielt godt egnet for de prosjektene der ytelse, design og smart funksjonalitet er viktig. Du kan velge mellom 1750 farger.

MyNorDan